Tranzacție - Autonom Protect a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Nova Ria24 Servicii

Tranzacție - Autonom Protect a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Nova Ria24 Servicii
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2024

Autonom Protect, divizia de servicii pentru piața de asigurări a Grupului Autonom, a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al companiei Nova Ria24 Servicii, companie specializată în servicii de asistență tehnică, medicală și de călătorie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În toamna anului 2022, Autonom Protect a încheiat un parteneriat de distribuție cu Hellas Direct, asigurator din Grecia care va intra pe pe piața din România, confirmând astfel infomațiile anunțate anterior de Profit.ro.

Un robot acționat magnetic se poate deplasa prin artere pentru a trata pacienții cu AVC CITEȘTE ȘI Un robot acționat magnetic se poate deplasa prin artere pentru a trata pacienții cu AVC

În vara 2022, Profit.ro a anunțat că Safety Broker, liderul pieței de profil, a înființat o societate care va acorda consultanță de specialitate Hellas Direct, companie privată de asigurări online cu operațiuni în Grecia și Cipru.

Profit.ro anunțase anterior că Hellas Direct va intra pe piața din România, parte a unui proiect de extindere în mai multe țări din Europa de Sud-Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
safety broker
hellas direct