50 de antreprenori au absolvit cursurile Academiei Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank

50 de antreprenori au absolvit cursurile Academiei Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2017

Prima ediție a Academiei Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială lansat de UniCredit Bank, de la finalul lunii aprilie, a adus împreună antreprenori din diverse zone, de la producție de bijuterii la studiouri de dans, cafenele și ateliere de reparat biciclete, design floral, producție de mobilă, artă caligrafică sau studiouri de realitate virtuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

50 de minți creative, care au ca obiectiv lansarea sau dezvoltarea propriei afaceri, au luat parte la cursuri susținute de peste 25 de mentori, specialiști în domenii necesare antreprenorilor.

 

"În Berlin, industriile creative generează venituri de circa 16 miliarde de euro anual*. România are un potențial uriaș în această zonă. În schimb, antreprenorii care vor să schimbe regulile jocului au nevoie substanțială de îndrumare și know-how. Acesta este motivul pentru care ne-am luat angajamentul de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Academia Minților Creative este un program pornit din valorile care constituie ADNul UniCredit Bank – de a le ușura viața clienților noștri, de a ne respecta promisiunile făcute către ei și de a-i susține pe cei care contribuie activ la dezvoltarea societății. ", a declarat Răsvan Radu, Country Chairman UniCredit în România și CEO al UniCredit Bank.

Antreprenorii au avut acces la mentori specializați, informații și cursuri menite să îi ajute în dezvoltarea propriei afaceri – fie că sunt la început de drum sau în procesul de planificare a strategiei de creștere. Au abordat teme precum planificare și strategie de business, marketing și comunicare, aspecte juridice, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, etică de business și finanțare de proiecte –  un bagaj de cunoștințe complet pentru cei interesați să înceapă sau să ducă la nivelul următor o carieră de antreprenor.

EXCLUSIV Sistemul bancar a făcut un profit net record de 1,2 miliarde de lei în primul trimestru CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Sistemul bancar a făcut un profit net record de 1,2 miliarde de lei în primul trimestru

"Misiunea Academiei Minților Creative este de a oferi participanților know-how-ul esențial lansării și întreținerii unui business de succes, pornit din pasiune, precum și inspirația și motivația necesare. Prima ediție ne-a dovedit faptul că mințile creative abia așteptau acest program, iar entuziasmul și implicarea de care au dat dovadă ne-au depășit așteptările. De asemenea, ne-a bucurat implicarea mentorilor – mare parte dintre aceștia fiind colegi din UniCredit Bank, dar și experți externi, care și-au investit timpul în dezvoltarea cursanților. Încrederea lor ne-a încurajat să deschidem înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Academiei. Aceasta va avea loc în toamnă, iar antreprenorii se pot înscrie pe http://romanianstories.ro/academia-mintilor-creative", a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank..

viewscnt
Afla mai multe despre
academia mintilor creative
unicredit bank