Alpha Bank prelungește contractul cu parcul de birouri West Gate până în anul 2026

Alpha Bank prelungește contractul cu parcul de birouri West Gate până în anul 2026
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2017

Banca grecească Alpha Bank a prelungit contractul de închiriere cu parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, unde ocupă 7.700 metri pătrați, până în anul 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alpha Bank, care și-a început activitatea în West Gate în anul 2008, a fost prima bancă străină ce a venit în România după anul 1990 și aparține de grupul grecesc Alpha Bank Group. Grupul elen operează o rețea de 130 de sucursale în România și are 1.874 de angajați. Alpha Bank România ocupa, la finele anului trecut, poziția a opta în sistemul bancar în funcție de active.

Profitul Alpha Bank România după primul semestru a fost de 20,3 milioane euro.

Legea cu scutiri de taxe și TVA pentru cazinouri, hoteluri, restaurante, cluburi sau magazine a trecut de Senat. Suspiciuni de legături cu Belina CITEȘTE ȘI Legea cu scutiri de taxe și TVA pentru cazinouri, hoteluri, restaurante, cluburi sau magazine a trecut de Senat. Suspiciuni de legături cu Belina

West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București, fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați. Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A.  Investițiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank
west gate