Banca Transilvania începe plata granturilor pentru firme

Banca Transilvania începe plata granturilor pentru firme
scris 25 nov 2020

Banca Transilvania va efectua primele plăți până la finalul acestei săptămâni pentru microîntreprinderile, persoanele fizice autorizate și organizațiile neguvernamentale care au ales BT ca bancă parteneră în programul guvernamental Granturi nerambursabile pentru capital de lucru.

Peste 60% din firmele înscrise au ales Banca Transilvania în acest program – aproape 31.250 din cele 51.500 de firme înscrise în programul de microgranturi, Măsura 1 și 2, arată banca într-un comunicat.

Acțiunile europene au închis la cel mai ridicat nivel din ultimele nouă luni, susținute de veștile legate de vaccinurile pentru Covid-19 CITEȘTE ȘI Acțiunile europene au închis la cel mai ridicat nivel din ultimele nouă luni, susținute de veștile legate de vaccinurile pentru Covid-19

Banca Transilvania transferă antreprenorilor eligibili banii de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în maximum 7 zile, iar toate tranzacțiile în/din subcontul de grant BT sunt gratuite. Pentru firmele care aleg să beneficieze de granturi pe Măsura a 3-a, de până la 200.000 de euro pentru investiții, BT este pregătită să ofere credite-punte și, după caz, credite pentru cofinanțare.

Programul este inițiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanțări între 2.000 și 200.000 de euro prin Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020. Programul are trei scheme de finanțare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri și granturi pentru investiții pentru IMM-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
granturi firme
masura 1
masura 2