BCR lansează primul card de credit accesibil integral online

BCR lansează primul card de credit accesibil integral online
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 25 nov 2020

Banca Comercială Română lansează primul card de credit 100% online, care poate fi accesat direct din aplicația George, de pe telefon, tabletă sau calculator, fără niciun drum la bancă. Banca susține că acest card poate fi obținut în aproximativ 7 minute, după ce clienții își confirmă datele, își dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc și semnează electronic documentația contractuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucțiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo sucursală bancară.

“Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse și servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanțare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up și multe altele. Practic, clienților noștri nu le mai rămân prea multe motive pentru a ajunge într-o sucursală, în condițiile în care pot avea din confortul și siguranța de acasă cele mai importante servicii ale unei bănci. Vom continua intensiv procesul de digitalizare a serviciilor și produselor BCR", a declarat Eleni Skoura, director Executiv Produse si Segmente Retail.

IMM-urile, la limita supraviețuirii. Peste jumătate susțin că ar mai avea fonduri disponibile numai pentru 1-2 luni CITEȘTE ȘI IMM-urile, la limita supraviețuirii. Peste jumătate susțin că ar mai avea fonduri disponibile numai pentru 1-2 luni

Cardul este livrat în termen de maximum 7 zile împreună cu instrucțiunile de activare, nu are niciun comision de emitere și vine cu un cost de 0 lei de administrare, în primul an de utilizare, după care costul este de 45 de lei pe an.  Clienții pot obține un plafon minim de creditare de 1.000 lei și maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete și beneficiază achiziții de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline.

Cardul oferă o perioadă de grație de până la 55 zile în care dobânda este 0% pentru plățile efectuate la comercianți sau pe Internet, plata facturilor la ATM-urile BCR și alte operațiuni bancare. În afara programului de rate cu dobândă 0, dobânda curentă este de 28%/an. Rambursarea liniei de credit utilizate se poate realiza prin aplicația George, care recent a ajuns la peste 1 milion de utilizatori activi, prin transfer bancar, la aparatele multifuncționale BCR sau la orice unitate BCR.

Banca amintește clienților că nu sunt indicate retragerile de numerar cu cardul de credit de a bancomat – care au comision de retragere și dobândă care curge din prima zi. De asemenea, ratele trebuie plătite la timp pentru a nu exista penalizări, iar pentru a beneficia de perioada de grație în care nu se plătește deloc dobândă trebuie rambursată integral toată suma noului sold.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
george
card credit