BCR oferă serviciul de schimb valutar pentru lei moldovenești începând de azi

BCR oferă serviciul de schimb valutar pentru lei moldovenești începând de azi
scris 1 oct 2018

Banca Comercială Română (BCR) oferă, de la începutul lunii octombrie, serviciul de schimb valutar pentru leul modovenesc.

Serviciul va fi oferit la nivelul întregii țări, dar o atenție deosebită va fi acordată zonelor în care se înregistrează un flux mai mare de cetățeni din Republica Moldova, precum județele Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui și Galati, arată banca într-un comunicat de presă.

„BCR oferă serviciul de schimb valutar MDL / RON la cel mai avantajos curs”, menționează banca.

DOCUMENT Noul program Start-Up Nation: Avans de până la 30%, punctaje schimbate la evaluarea online a planului de afaceri CITEȘTE ȘI DOCUMENT Noul program Start-Up Nation: Avans de până la 30%, punctaje schimbate la evaluarea online a planului de afaceri

Cursul de schimb RON / leu moldovenesc va fi afișat la sediile unităților băncii sau pe site-ul BCR, anunță banca, deși la momentul redactării articolului, cursul nu era afișat.

BCR oferă, în prezent, cotații pentru 16 valute pe care le tranzacționează la casele de schimb, leul moldovenesc fiind cea de-a 17-a valută inclusă la tranzacționare.

Banca Comercială Română este acționar unic al BCR Chișinău, fiind una din primele bănci cu capital străin prezente în Republica Moldova.

BCR are peste 500 de unități bancare în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
leu moldovenesc
schimb valutar leu moldvenesc