Dăncilă anunță, la Craiova, că au fost desemnați câștigătorii contractelor de proiectare și execuție a primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești

Dăncilă anunță, la Craiova, că au fost desemnați câștigătorii contractelor de proiectare și execuție a primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2018

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat luni, la Craiova, că au fost desemnați câștigătorii lucrărilor de proiectare și execuție a primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești, care au o lungime de 58 de kilometri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viorica Dăncilă a spus că realizarea acestor două tronsoane, care însumează 58 de kilometri, va duce la decongestionarea traficului în orașele Balș și Slatina, scrie News.ro.

"Astăzi au fost desemnați câștigătorii contractelor de proiectare și execuție a drumului expres, în regim de autostradă, Craiova - Pitești, tronsoanele I și II. Durata de realizare a acestor contracte este de 36 de luni, perioada de garanție a lucrărilor este de șapte ani. Execuția lucrărilor pe cei 58 de kilometri va duce la decongestionarea semnificativă a circulației în localitățile Balș și Slatina", a declarat Viorica Dăncilă, care a făcut acest anunț alături de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Paralela 45 estimează vânzări de 60 milioane euro în acest an, din care 10% sunt realizate online neasistat. 2018 - Anul Antalyei: \ CITEȘTE ȘI Paralela 45 estimează vânzări de 60 milioane euro în acest an, din care 10% sunt realizate online neasistat. 2018 - Anul Antalyei: "N-am mai avut avioane disponibile"

La rândul său, Șova a spus că cele două companii desemnate prezintă garanții că lucrările vor fi făcute la timp. De asemenea, el a susținut că nu există niciun risc ca procedura de atribuire a contractelor să se prelungească.

Premierul Viorica Dăncilă a participat luni la deschiderea anului universitar la Universitatea din Craiova, apoi a mers să viziteze Fabrica de Avioane, fiind însoțită de ministrul Muncii, Lia olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, și de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

viewscnt
Afla mai multe despre
dancila
craiova
pitesti