BRD numește director general nou la IFN-ul specializat în credite de consum

BRD numește director general nou la IFN-ul specializat în credite de consum
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2019

Marc Rey, fostul director general adjunct al BRD Finance IFN, a fost promovat în funcția de director general, ocupată până acum de Eric Dhoste. Acesta din urmă și-a încheiat mandatul, dar rămâne membru al Consiliului de Administrație filialei specializată în credite de consum a BRD - Groupe  Société Générale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rey lucrează de 29 de ani în grupul francez Société Générale. La BRD Finance a venit în septembrie 2015, în funcția de director general adjunct, responsabil cu dezvoltarea comercială și a noilor canale de distribuție și cu îmbunătățirea eficienței proceselor. Anterior, a ocupat diferite funcții la nivel internațional, în cadrul grupului, în zona de credite de consum.

“Dinamica perioadei actuale ne permite, prin digitalizare și fluxuri simplificate, să ne eficientizăm activitatea. Astfel, pe parcursul mandatului pe care tocmai l-am început, ne vom concentra pe îmbunătățirea serviciilor oferite clienților și partenerilor noștri. Dezvoltarea activității și a portofoliului, dar și diversificarea produselor și a canalelor de distribuție, rămân, de asemenea, în topul priorităților noastre”, a declarat Marc Rey.

Poziția externă a României s-a deteriorat puternic în 2018, la cea mai proastă situație de după 2012. Deficitul de cont curent a crescut cu 58%, la 9,4 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Poziția externă a României s-a deteriorat puternic în 2018, la cea mai proastă situație de după 2012. Deficitul de cont curent a crescut cu 58%, la 9,4 miliarde de euro

BRD Finance gestionează un portofoliu de peste 200.000 de clienți și colaborează cu o rețea de parteneri, la nivel național. Compania este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Société Générale fiind activă pe piața românească din aprilie 2004. În portofoliul de produse și servicii financiare oferite intră credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale, având încheiate parteneriate cu hipermarketuri, centre Do It Yourself, companii de electronice și electrocasnice, mobilă, auto.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd finance
ifn
marc rey
eric dhoste
societe generale
brd
credit consum