BRD trece clienții pe o nouă platformă de online banking

BRD trece clienții pe o nouă platformă de online banking
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 15 apr 2021

BRD migrează către noua platformă de internet banking toți utilizatorii de servicii digitale ai băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste 120.000 clienți folosesc deja noua platformă, numită YOU și lansată într-o primă variantă la finele anului trecut. Restul clienților care utilizează serviciile MyBRD urmează să fie transferați gradual. Aceștia pot utiliza deja în paralel ambele aplicații.

Aplicația de mobil YOU este disponibilă pentru Android și Apple și din iunie va fi lansată și pentru terminalele Huawei. După descărcare poate fi activată exclusiv online, fără să fie nevoie de un drum la o sucursală.

CFR Călători are un nou director general CITEȘTE ȘI CFR Călători are un nou director general

Noua platformă permite în prezent verificarea soldului, plata facturilor, transferuri de bani intra și interbancare, schimburi valutare , programarea de plăți recurente sau cu dată în viitor, descărcarea extraselor de cont, verificarea stadiului tranzacțiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plății/transferului prin aplicații de mesagerie, validarea prin biometrie a plăților online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce) și personalizarea aplicației.

Este disponibilă înrolarea cardurilor în Apple Pay șiu banca anunță că în curând va fi disponibilă plata cu telefoanele cu sistem Android.

BRD - Groupe Société Générale operează o rețea de 584 de unități, are 2,5 milioane de carduri emise și o rețea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Activele bancare totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde de lei

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
plata card
online banking
you brd