CEC Bank lansează portofel digital pentru transferuri de bani între carduri de pe mobil și plăți prin smartwatch

CEC Bank lansează portofel digital pentru transferuri de bani între carduri de pe mobil și plăți prin smartwatch
scris 20 ian 2020

CEC Bank a lansat serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil  între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizațiilor de carduri.

Acesta poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu iOS.

Utilizatorii de carduri bancare pot iniția cu acesta trimiteri de bani, solicitări de bani către sau de la numere de telefon editate de utilizator, indiferent dacă sunt sau nu salvate în agenda telefonului. Până la finele anului, transferurile se vor face fără a fi percepute comisioane.

Se pot transfera rapid sume de bani în lei și în euro din și către carduri emise de instituții financiar – bancare din România și din străinătate (Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie, Scoția, Irlanda, Țara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

EXCLUSIV Finanțele vor să schimbe conducerea CEC și Eximbank în mijlocul mandatului, misiune complicată. CEC va raporta cele mai bune rezultate din ultimii 15 ani, cu profit net de 400 milioane lei și creșteri de două cifre pe toate liniile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Finanțele vor să schimbe conducerea CEC și Eximbank în mijlocul mandatului, misiune complicată. CEC va raporta cele mai bune rezultate din ultimii 15 ani, cu profit net de 400 milioane lei și creșteri de două cifre pe toate liniile

Pentru clienții utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza și prin aplicația CEC Pay, lansată de curând de bancă.

De asemenea, CEC Bank anunță disponibilitatea plăților contactless la orice terminal din România sau străinătate care acceptă astfel de plăți prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa înrolate în wallet-urile Fitbit Pay și Garmin Pay.

”CEC Bank are peste 155 de ani de tradiție în România, dar ținem pasul cu vremurile și lansăm pe piață produse și servicii inovative, astfel încât să răspundem mai bine nevoilor clienților. În prezent, telefoanele mobile au ajuns sa fie folosite mai des decât computerele pentru navigarea pe internet. În același timp, transferurile de bani de la persoană la persoană continuă să fie populare - de la împărțirea notei la restaurant, până la sumele pentru membri ai familiei sau împrumuturi. În acest context, serviciul de transfer de bani pe card lansat de CEC Bank răspunde nevoilor de rapiditate și accesibilitate”, explică Bogdan Neacșu, Director General - Președinte CEC Bank.  

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Card2Card Transfer, disponibilă atât pentru clienții CEC Bank, cât și pentru clienții altor instituții financiar – bancare, să se autentifice și să adauge atât carduri bancare, cât și carduri de fidelitate, emise de diferiți comercianți.

“Datele noastre arată că una din 10 plăți în magazine este realizată în prezent cu un card Visa din portofele mobile,  dovadă că românii își doresc să facă plăți rapid, comod și în siguranță cu dispozitive mobile. Plățile contactless prin smartwatch, care integrează opțiunea Pay, sunt adaptate consumatorilor cu un stil de viață modern și încurajează libertatea de mișcare, oferind în același timp un nivel de securitate foarte ridicat. Mai mult, clienții CEC Bank care își înrolează cardul Visa în portofelul digital CEC Pay vor putea trimite și primi bani, în timp real, de la rude și prieteni, atât în țară, cât și în străinătate, prin intermediul platformei de plăți Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizează eficient și sigur, direct în contul beneficiarului, pe baza informațiilor de card”, a declarat Cătălin Crețu, General Manager pentru România, Croația, Slovenia și Malta în cadrul Visa, compania împreună cu care CEC Bank a lansat noile servicii de plăți.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
portofel digital
transfer pe mobil
card2card
fitbit
smartwatch