Garanti Leasing împrumută 10 milioane euro de la BERD pentru finanțarea IMMM-urilor

Garanti Leasing împrumută 10 milioane euro de la BERD pentru finanțarea IMMM-urilor
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 2 oct 2017

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a acordat Garanti Leasing România un împrumut de până la 10 milioane euro pentru finanțarea întreprinderilor micro, mici și mijlocii (IMMM-uri), a anunțat luni BERD.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este al doilea acord de finanțare încheiat de cele două instituții în ultimele 14 luni. În august 2016, Garanti Leasing s-a împrumutat cu 10 milioane de euro de la BERD, fonduri pe care le-a folosit pentru susținerea clienților din comerț, construcții și alte servicii.

“Suntem încântați să intensificăm colaborarea cu Garanti Leasing după succesul din 2016. Această nouă facilitate continuă colaborarea noastră pentru a oferi finanțare întreprinderilor mici și mijlocii din România. IMMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei românești, iar susținerea lor va contribui la creșterea economică”, a spus Matteo Patrone, Director Regional BERD pentru România și Bulgaria.

ING: BNR a cheltuit un miliard de euro pentru a ține cursul sub 4,6 lei/euro CITEȘTE ȘI ING: BNR a cheltuit un miliard de euro pentru a ține cursul sub 4,6 lei/euro

Garanti Leasing este parte a Garanti Group România, grup deținut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia.

Compania de leasing financiar a acordat finanțări noi de 38 milioane de euro în prima jumătate a anului, în special pentru investiții în vehicule, echipamente și utilaje și active imobiliare.

Luna trecută, compania a semnat un acord de finanțare cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) în valoare de 10 milioane de euro, banii urmând a fi utilizați pentru contracte de leasing oferite IMM-urilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti leasing
berd
imprumut
immm-uri
finantare
leasing