Peste 83% dintre clienții Volksbank cu credite în franci au acceptat oferta de conversie în lei și euro

Peste 83% dintre clienții Volksbank cu credite în franci au acceptat oferta de conversie în lei și euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2015

Un număr de 14.712 (83,12%) dintre clienții eligibili ai Volksbank România cu împrumuturi în franci elvețieni au acceptat oferta de conversie propusă de VBRO și de Banca Transilvania iar 95,90% dintre aceștia au ales leul ca monedă de conversie, se arată într-un comunicat al BT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta de conversie, desfășurată pe parcursul a trei luni, a constat în aplicarea unei reduceri de 22,5% pentru cei care au convertit creditele în lei sau în euro, la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv și nerecuperat de clienți până la data conversiei.

În prezent, la Volksbank România se desfășoară o nouă campanie, prin care datoria aferentă creditelor curente ale clienților persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, este diminuată cu echivalentul sumelor achitate de aceștia ca și comision de risc/de administrare și/sau de rezervă minimă obligatorie și nerestituite anterior. Diminuarea datoriei se realizează automat, până la data de 30 septembrie 2015. Soluția are efect pozitiv asupra a aproximativ 15.000 de clienți ai Volksbank România.

Pentru structurarea integrării Volksbank România în cadrul BT, Banca Transilvania colaborează cu firma de consultanță A.T. Kearney.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
volksbank
conversie credite