Radu Grațian Ghețea, fostul președinte al CEC Bank, merge la Libra Internet Bank

Radu Grațian Ghețea, fostul președinte al CEC Bank, merge la Libra Internet Bank
scris 12 aug 2019

Radu Grațian Ghețea, fostul președinte al CEC Bank și președinte de onoare al Asociației Române a Băncilor, se va alătura Libra Internet Bank, în următoarea perioadă, ca membru al Consiliului de Administrație, a anunțat banca.

Radu Ghețea a fost președinte al CEC din 2007 până în luna ianuarie, după ce anterior a fost președinte al Consiliului de Administrație al Alpha Bank.

Daniel Dăianu, Consiliul Fiscal: Bugetul public este teribil de încordat. Deficitul nu poate fi menținut sub 3% anul viitor fără venituri suplimentare CITEȘTE ȘI Daniel Dăianu, Consiliul Fiscal: Bugetul public este teribil de încordat. Deficitul nu poate fi menținut sub 3% anul viitor fără venituri suplimentare

Libra Internet Bank a ajuns la o cotă de piață de 1,21% la finalul anului 2018.

Banca are o rețea de 53 de sucursale deschise în toată țara. 

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996. Din 2003, banca face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanți investitori din Europa Centrală și de Est.

Omul de afaceri Andrei Siminel este șeful operațiunilor din România ale New Century Holdings, care administrează, printre altele, și fondul de investiții Broadhurst.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
radu gratian ghetea