Raiffeisen Bank lansează un pachet de cont curent fără costuri de administrare și fără comisioane la retragerile de la bancomatele din România

Raiffeisen Bank lansează un pachet de cont curent fără costuri de administrare și fără comisioane la retragerile de la bancomatele din România
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 9 nov 2020

Raiffeisen Bank a lansat începând un nou pachet de cont curent, fără costuri pentru contul și cardul în lei, mobile banking, cont de economii, retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții Raiffeisen trebuie să facă cel puțin o plată lunară electronică, fie în magazine sau online, pentru a beneficia, de gratuitatea pachetului, care altfel costă 10 lei pe lună.

Calcule sumbre: Industria HoReCa va pierde 3 miliarde euro. Hoteluri la vânzare, închise sau în faliment. Lucrurile vor intra pe făgașul \ CITEȘTE ȘI Calcule sumbre: Industria HoReCa va pierde 3 miliarde euro. Hoteluri la vânzare, închise sau în faliment. Lucrurile vor intra pe făgașul "scapă cine poate!"

Banca spune că a creat noua ofertă după ce a observat o creștere de 80% a plăților electronice în prima jumătate a anului.

Acum, pentru a se bucura de zero costuri pentru toate serviciile incluse, un client care optează pentru noul Zero Simplu nu trebuie să mai facă nimic în plus decât să-și folosească beneficiile, adică să facă o plată electronică lunară, ceea ce este deja un stil de viață a celor mai mulți dintre noi”, spune Cătălin Munteanu, director executiv clienți persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Pe lângă lipsa comisioanelor lunare de administrare, clienții beneficiază și de comisioane zero pentru retragerile de la ATM din țară. Pentru retragerile de la ghișeu și de la bancomatele din străinătate comisionul este de 1,5%. Banca nu percepe comision pentru plățile intra și interbancare din țară, în timp ce pentru plățile în conturile externe comisionul este de 4 lei.

Clienții care achiziționează pachetul Zero Simplu in perioada 1-30 noiembrie 2020 vor beneficia  și de cashback 5%, maxim 50 de lei, din valoarea tranzacțiilor realizate cu cardul până la finalul anului 2020.

Banca cu capital austriac are peste 2,2 milioane de clienți în România și 335 de angajați. Recent, Raiffeisen a decis să închidă casieriile din circa o treime din sucursale.

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen bank
zero tot