RAJA Constanța primește 5 milioane euro de la BERD pentru atenuarea efectelor pandemiei asupra afacerii

RAJA Constanța primește 5 milioane euro de la BERD pentru atenuarea efectelor pandemiei asupra afacerii
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 dec 2020

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va acorda companiei Raja Constanța SA (RAJA), cel mai mare operator regional de servicii de apă și canalizare din România, o facilitate de lichiditate de tip standby în valoare de până la 5 milioane de euro, fonduri menite să ajute compania să atenueze impactul pandemiei asupra afacerilor.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

RAJA este cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populației cu apă potabilă și al epurării apelor uzate și deservește peste 3 milioane de beneficiari din județele Constanța, Ialomița, Călărași, Ilfov, Dâmbovița, Brașov, Prahova și Bacău.

Compania, deținută majoritar de județul Constanța, a primit până acum cinci împrumuturi de la BERD, în valoare totală de 101 milioane de euro. Finanțările anterioare au ajutat compania să-și alienieze operațiunile la directivele UE privind calitatea apei furnizate și colectarea și tratarea apelor uzate.

„AGA de pe caldarâm” de la SIF Oltenia din primăvară și o urmărire penală – fatale pentru Cristian Bușu. ASF îi respinge autorizarea de membru în CA CITEȘTE ȘI „AGA de pe caldarâm” de la SIF Oltenia din primăvară și o urmărire penală – fatale pentru Cristian Bușu. ASF îi respinge autorizarea de membru în CA

RAJA s-a angajat, în cadrul activității sale cu BERD, să reducă semnificativ pierderile de apă, semnând, în acest sens, un contract bazat pe performanță cu compania portugheză Administração e Gestão de Sistemas de Salubridade, primul acord de acest tip încheiat de o companie de apă din România.

BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituționali din România. Banca a investit 8,8 miliarde de euro în economia locală până în prezent, finanțând în total 454 de proiecte.

viewscnt
Afla mai multe despre
raja constanta
berd
facilitate lichiditate standby
imprumut berd
finantare
pandemie
coronavirus