Revolut ar fi aproape de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari

Revolut ar fi aproape de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2021

Compania de servicii financiare digitale Revolut se apropie de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari, a relatat, sâmbătă, Sky News, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Revolut, care este înregistrată la Londra, beneficiază de consultanță din partea băncii americane de investiții FT Partners. Finanțarea ar putea avea loc în vară.

Revolut a refuzat să comenteze informația, despre care a afirmat că este o speculație.

VIDEO Funeraliile prințului Philip - Minut de reculegere la nivel național înaintea înmormântării. Procesiunea și ceremonia, transmise pe YouTube CITEȘTE ȘI VIDEO Funeraliile prințului Philip - Minut de reculegere la nivel național înaintea înmormântării. Procesiunea și ceremonia, transmise pe YouTube

Compania a obținut la începutul anului trecut 500 de milioane de dolari, într-o rundă de finanțare care a evaluat-o la 5,5 miliarde de dolari, și oferă servicii în peste 35 de țări.

Compania, care oferă conturi bancare prin intermediul aplicației sale, a atras peste 15 milioane de clienți persoane fizice, de la lansarea sa, în 2015, cu o serie de instrumente de gestionare a banilor, între care un card de debit conectat la o aplicație care permite utilizatorilor să cheltuie diferite valute la un curs de schimb cu comisioane scăzute.

Revolut a anunțat luna trecută că a finalizat primul pas al aplicației sale pentru licență bancară în Statele Unite, care i-ar permite să ofere mai multe servicii clienților americani, cum ar fi protecție overdraft, împrumuturi și conturi de depozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut finantare
revolut evaluare
revolut investitori