Scos cu Viitorul din Europa și strâns cu ușa, Hagi se împrumută cu mai mulți bani de la bancă

Scos cu Viitorul din Europa și strâns cu ușa, Hagi se împrumută cu mai mulți bani de la bancă

Sursa foto:LPF

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 5 aug 2016

Gheorghe Hagi își va mări împrumutul pe care l-a contractat la începutul anului pentru clubul de fotbal Viitorul Constanța de la Unicredit Bank, de la 1 milion de lei la 2,5 milioane de lei, garantând cu banii de la Liga Profesionistă de Fotbal și un bilet la ordin în alb, avalizat de el în nume personal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ianuarie, Fotbal Club Viitorul SA, societate deținută în proporție de 99,9% de Gigă Hagi, totodată și antrenor al echipei, a contractat de la Unicredit Bank un împrumut de 1 milion de lei, pe care l-a garantat tot cu banii pe care urma atunci să îi încaseze de la LPF din drepturi TV.

Pe durata contractului de credit și orice prelungire a acestuia, acționarii FC Viitorul s-au angajat ca societatea să nu repartizeze profitul obținut sub forma de dividende fără notificarea prealabilă în scris a băncii. 

Tatăl Simonei Halep a încheiat o înțelegere cu Fiscul și va plăti datoria firmei sale până în 2018 CITEȘTE ȘI Tatăl Simonei Halep a încheiat o înțelegere cu Fiscul și va plăti datoria firmei sale până în 2018

Acum, Hagi a decis să ceară băncii mai mulți bani, mărind împrumutul de la 1 milion de lei la 2,5 milioane de lei.

În ultima ediție de campionat, Viitorul Constanța a terminat pe un loc care i-a permis să joace în preliminariile Ligii Europa, fiind însă eliminată rapid cu 0-5 de formația belgiană KAA Gent.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagi
banca
imprumut