Sistemul de internet banking al BCR a picat

Sistemul de internet banking al BCR a picat
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 23 ian 2017

Clienții celei mai mari bănci din România nu pot accesa serviciile de online banking. BCR anunță că pot apărea probleme și cu utilizarea echipamentelor Self-Service.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciile 24 Banking BCR, mașinile multifuncționale și ghișeele automate trebuiau să redevină funcționale în această dimineață, după ce banca programase lucrări de îmbunătățire IT pentru week-end. Sistemul de internet banking nu funcționează, însă, la această oră.

“Vă informăm că pot apărea întreruperi în utilizarea serviciilor 24 Banking BCR și a echipamentelor Self-Service (MFM, APT, ASV). Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create și vă asigurăm că vom trata cu prioritate astfel de situații”, scrie BCR pe contul de Facebook.

Sucursalele BCR sunt închise mâine, 24 ianuarie fiind zi liberă prin lege.

BCR a raportat, pentru 2016, o creștere cu 30% a numărului de clienți persoane fizice care folosesc serviciul de internet banking, fără a oferi cifre absolute.

83% din tranzacții se realizează în mediul on-line, la nivelul sistemelor POS instalate la comercianți sau prin sistemele automate, potrivit datelor furnizate de bancă.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
internet banking