Supercom împrumută 4 milioane de euro de la Intesa Sanpaolo Bank

Supercom împrumută 4 milioane de euro de la Intesa Sanpaolo Bank
scris 31 mar 2021

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a acordat companiei românești Supercom SA o facilitate de credit în valoare de 19,6 milioane lei (circa 4 milioane euro) necesară achiziționării de echipamente noi, special concepute pentru colectarea și transportul deșeurilor, precum și colectarea selectivă a acestora.

 “Am accesat facilitatea de credit oferită de Intesa Sanpaolo Bank și vom demara investiții de anvergură în echipamente și tehnologie performante pe care le vom folosi în principal pentru colectarea și transportul deșeurilor în noul nostru proiect din județul Cluj”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al Supercom S.A.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Supercom S.A. este o companie cu capital 100% românesc și unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România.

Compania își desfășoară activitatea în București, Cluj, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj. Compania și-a început activitatea în 1990 și are 30 de ani de experiență în domeniu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
intesa sanpaolo
supercom