Wall Street - cea mai slabă evoluție săptămânală după alegeri, în urma retragerii Legii care înlocuia Obamacare. Sub semnul întrebării capacitatea lui Trump de a se impune în Congres

Wall Street - cea mai slabă evoluție săptămânală după alegeri, în urma retragerii Legii care înlocuia Obamacare. Sub semnul întrebării capacitatea lui Trump de a se impune în Congres
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2017

Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere săptămânală după cea care a precedat alegerea lui Donald Trump ca președinte, în noiembrie, în urma disensiunilor din rândul congresmenilor republicani care au dus la retragerea de către acesta a proiectului de înlocuire a Obamacare, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investitorii s-au orientat în schimb către obligațiuni, astfel că titlurile de Trezorerie au crescut pentru a doua săptămână consecutiv, arată news.ro.

Atât conservatorii cât și moderații s-au opus proiectului, chiar dacă Trump s-a întâlnit personal cu parlamentari, iar marți a mers la Capitol Hill pentru a se adresa republicanilor din Camera Reprezentanților.

Înfrângerea pune sub semnul întrebării capacitatea președintelui de a-și impune în Congres și alte părți din programul său, inclusiv reducerile de taxe promise și reformarea reglementărilor.

Bitcoin atinge un nou maxim istoric, în așteptarea deciziei autorităților americane de astăzi privind crearea unui fond special tranzacționat la bursă CITEȘTE ȘI Bitcoin atinge un nou maxim istoric, în așteptarea deciziei autorităților americane de astăzi privind crearea unui fond special tranzacționat la bursă

Indicele S&P 500 a scăzut vineri cu 0,1% și a încheiat săptămâna cu un declin de 1,4%, marcând a doua evoluție săptămânală negativă din această lună.

Indicele Dow Jones Industrial Average a coborât vineri cu 0,3%, iar pe ansamblul săptămânii cu 1,5%, cel mai mare declin consemnat după septembrie 2016.

Nasdaq Composite a înregistrat o ușoară creștere vineri, de 0,2%, dar la nivelul săptămânii a scăzut cu 1,2%, cel mai mult din decembrie.

”Participanții la tranzacții simt că planurile lui Trump precum reforma fiscală și măsurile fiscale de stimulare au o probabilitate mai scăzută de concretizare”, a spus Charlie Ripley, analist pentru investiții la Allianz Investment Management.

Cea mai slabă evoluție din această săptămână au avut-o titlurile companiilor financiare, care au scăzut în ansamblu cu 3,8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
wall street
actiuni