BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă

BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă
scris 25 feb 2020

Banca Comercială Română (BCR) estimează că va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit în cadrul ediției de anul acesta a programului Prima Casă, pentru care oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minim 5% și comision 0 pentru analiza dosarului.

Creditele Prima Casă BCR sunt acordate în limita plafonului disponibil alocat pentru acest program. Suma maximă care poate fi obținută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

ANALIZĂ PROFIT TV Aversiunea la risc mișcă puternic piețele pe fondul temerilor de coronavirus CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Aversiunea la risc mișcă puternic piețele pe fondul temerilor de coronavirus

Din plafonul total de 2 miliarde de lei acordat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci intrate anul acesta în program, 600 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 30% din totalul garanțiilor puse la dispoziție de Guvernul României pentru acest program. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
brc
prima casa