Bitcoin a depășit din nou pragul de 50.000 de dolari

Bitcoin a depășit din nou pragul de 50.000 de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2021

Criptomoneda bitcoin a urcat duminică cu 4,18%, la 50.947,94 dolari, adăugând 2.043,31 dolari la închiderea sa anterioară, în pofida avertismentele analiștilor potrivit cărora este "un spectacol economic secundar" și oferă o protecție redusă împotriva unei scăderi a prețului acțiunilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai populară criptomonedă a crescut cu 83,7% față de nivelul minim din acest an - 27.734 dolari - înregistrat în data de 4 ianuarie, scrie Agerpres.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Luna trecută, cotația bitcoin a urcat până la un nivel record de 58.354,14 dolari, pe măsură ce guvernele au majorat cheltuielile pentru a contracara impactul economic al coronavirusului. Această majorare a cheltuielilor a alimentat temerile privind inflația și devalorizarea dolarului american.

Progresele spectaculoase înregistrate de bitcoin în ultimele luni au fost alimentate de semnalele că începe să fie acceptată de un număr din ce în ce mai mare de investitori și companii, de la Tesla și Mastercard, până la BNY Mellon.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Cu toate acestea, mulți analiști și investitori sunt în continuare sceptici când vine vorba de monedele digitale slab reglementate și cu evoluții volatile, având în vedere că în continuare nu sunt utilizate la scară largă în magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomoneda
cotatie