Bitcoin a depășit pragul de 10.000 de dolari pe unitate pentru prima oară de la începutul lunii iunie

Bitcoin a depășit pragul de 10.000 de dolari pe unitate pentru prima oară de la începutul lunii iunie
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2020

Bitcoin a depășit duminică pragul de 10.000 de dolari pe unitate, pentru prima oară de la începutul lunii iunie, după ce timp de mai multe săptămâni a evoluat într-o marjă strânsă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În afară de faptul că a înregistrat pierderi din cauza impactului economic al epidemiei de coronavirus, moneda virtuală a trecut pe 11 mai printr-o a treia procedură de înjumătățire, care a redus recompensele acordate celor care minează bitcoin de la 12,5 unități la 6,25, scrie News.ro.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO Hervis România: Aplicările pentru o poziție de vânzător au crescut de 10 ori față de dinainte de pandemie. Nu avem nevoie de subvenții directe, ci să fim beneficiarii unei economii stabile CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO Hervis România: Aplicările pentru o poziție de vânzător au crescut de 10 ori față de dinainte de pandemie. Nu avem nevoie de subvenții directe, ci să fim beneficiarii unei economii stabile

Înjumătățirea a aafectat oferta de bitcoin și a mărit timpul necesar minerilor pentru a ajunge la pragul de rentabilitate.

Duminică, bitcoin a atins un maxim de 10.200 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
cotatie