Bitcoin a scăzut din nou, pierderi în ultimele 48 de ore de peste 10%

Bitcoin a scăzut din nou, pierderi în ultimele 48 de ore de peste 10%
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2021

Bitcoin a scăzut joi pentru a doua zi consecutiv, cu 8%, pierderile din ultimele 48 de ore fiind de peste 10%. Pe ansamblul pieței criptomonedelor, capitalizarea acesteia s-a redus cu peste 100 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joi, Bitcoin a coborât cu 8%, la un minim de 31.007 dolari pe unitate, coborând sub nivelul de 32.000 de dolari pentru prima oară din 11 ianuarie, potrivit datelor site-ului CoinDesk, arată news.ro.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Cea mai valoroasă criptomonedă din lume a urcat la începutul acestei luni până la 41.940 de dolari pe unitate, dar în următoarea săptămână a scăzut accentuat. Motivul declinului nu este clar, dar investitorii au declarat CNBC că probabil este o corecție naturală.

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume în funcție de capitalizare, a scăzut cu aproape 9% în ultimele 24 de ore, la 1.182 dolari pe unitate. Moneda a urcat, marți, la un maxim record de 1.439 dolari pe unitate, potrivit datelor Coin Metrics.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Capitalizarea totală a pieței criptomonedelor a pierdut peste 100 de miliarde de dolari în ultimele 48 de ore, coborând de la circa 1.070 miliarde de dolari la 918 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
moneda