BT Leasing a luat un credit de 20 milioane euro de la BERD pentru IMM-uri

BT Leasing a luat un credit de 20 milioane euro de la BERD pentru IMM-uri
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2017

Compania de leasing BT Leasing, parte din grupul Banca Transilvania, a obținut o finanțare de 20 de milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție si Dezvoltare (BERD), pentru acordarea de credite întreprinderilor mici și mijlocii (IMM), potrivit unui comunicat publicat marți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile sunt destinate în special finanțării IMM-urilor din afara marilor orașe, potrivit directorului BERD pentru România și Bulgaria, Matteo Patrone.

”Aceste fonduri noi, alocate prin intermediul partenerului nostru tradițional, BT Leasing, sunt destinate întreprinderilor mici din întreaga țară, unde este nevoie de finanțare, în special în afara Bucureștiului și a orașelor mari” a declarat Matteo Patrone.

Erste a revizuit în sus prognoza de creștere economică a României în 2017, la 5,1% CITEȘTE ȘI Erste a revizuit în sus prognoza de creștere economică a României în 2017, la 5,1%

În primele patru luni ale acestui an, BT Leasing a finanțat bunuri în valoare de 41 milioane euro, cu 27% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit directorului general al companiei, Ionuț Morar, scrie News.ro.

BERD și BT Leasing au încheiat până acum patru acorduri de finanțare, valoarea creditelor date până în prezent fiind de 45 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bt leasing
berd
imm