Bursele din Asia scad

Bursele din Asia scad
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2018

Bursele din Asia înregistrează și marți o zi de scădere, după ce piețele din Statele Unite au înregistrat luni cea mai mare contracție, informează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele Bursei de la Tokyo, Nikkei 225, a înregistrat marți scăderi și de 5%, iar cel al Bursei de la Shanghai a coborât cu 3,4%, scrie News.ro.

Aceasta este cea de-a doua zi de scădere pentru bursele asiatice.

Bancherii se așteaptă ca BNR să crească din nou dobânzile în ședința de miercuri CITEȘTE ȘI Bancherii se așteaptă ca BNR să crească din nou dobânzile în ședința de miercuri

Astfel, indicele Dow Jones Industrial a scăzut luni cu circa 5%, iar S&P 500 și Nasdaq Composite cu circa 4%. Volatilitatea crescută de pe piețe a determinat o reacție inclusiv din partea Casei Albe.

"Suntem întotdeauna îngrijorați când piața își pierde din valoare, dar suntem încrezători în fundamentele economiei”, a declarat luni, pentru CNBC, un oficial al Casei Albe.

Aceste scăderi sunt considerate surprinzătoate de unii analiști, în condițiile în care nu există un motiv clar, iar contextul economic era unul pozitiv, datele indicând continuarea trendului de creștere a economiei și de scădere a șomajului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
asia