Capital social majorat la PAID

Capital social majorat la PAID
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunță începerea demersurilor de majorare a capitalului social, de la 19,34 milioane la 77,37 milioane lei, prin încorporarea de rezerve rezultate din profiturile nerepartizate din anii trecuți. Decizia Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 27 iunie 2022 va fi supusă aprobării Autorității de Supraveghere Financiară, conform prevederilor legale aplicabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Decizia acționarilor vine ca o validare a strategiei PAID, demonstrând încrederea pe care aceștia o au în activitatea societății. De acest semnal puternic de stabilitate se bucură atât echipa noastră, cât și clienții, respectiv partenerii noștri. Apreciem sprijinul acordat de investitorii PAID și ne continuăm misiunea de a asigura un viitor mai ușor de reconstruit pentru toți cei care se conformează legii și își asigură locuințele”, a declarat Nicoleta Radu, Director General PAID.

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok

Conform deciziei Adunării Generale a Acționarilor PAID, capitalul social se majorează la o valoare de patru ori mai mare față de cea actuală, în contextul existenței unor rezerve constituite din profiturile nerepartizate în anii precedenți. De asemenea, acționarii și-au dorit corelarea dimensiunii și expunerii companiei cu valoarea capitalului social, ca mesaj pozitiv pentru piață și parteneri.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurarereasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr.
260/2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundații - Alunecări de teren.

viewscnt
Afla mai multe despre
paid
capital social