SAI Certinvest lansează un nou website ȋn relația cu investitorii săi

SAI Certinvest lansează un nou website ȋn relația cu investitorii săi
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 iun 2022

SAI Certinvest, prima societate independentă de administrare a fondurilor de investitii de pe piața de capital din România, anunță lansarea unui nou site destinat informării, educării și atragerii de investitori spre fondurile sale de investiții. Noul website www.certinvest.ro face parte din strategia de transformare digitală a companiei și este un prim pas de modernizare a interacțiunilor dintre SAI Certinvest și investitori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o puternică ȋnțelegere a specificului pieței locale, SAI Certinvest pune la dispoziția investitorilor o vastă bibliotecă de informații acumulate de-a lungul celor aproape trei decenii de operațiuni. Puteți ȋnvăța despre avantajele și riscurile fondurilor de investiții, strategii de planificare financiară ȋn funcție de etapa de vârstă și stilul de viață dorit, răspunsuri la cele mai frecvente ȋntrebări din domeniu. Investitorii au la dispoziție analize detaliate privind performanța fondurilor de investiții administrate de către SAI Certinvest, dar și posibilitatea de deschidere a unui cont 100% digital, ȋn doar căteva minute, din confortul fotoliului personal, prin intermediul platformei digitale InvestOnline. Secțiunea de blog oferă zeci de articole despre cum să evităm posibile riscuri investiționale, cum să beneficiem de finanțări, mituri despre investiții, dar și strategii de diversificare a investițiilor pentru optimizarea randamentelor.

“Certinvest.ro este cel mai important instrument ȋn comunicarea digitală cu investitorii, și un prim pas din noua strategie de digital marketing. Ne propunem o experiență superioară, modernă, ȋn toate punctele de interacțiune cu clienții și partenerii noștri de afaceri. Vom diversifica prezența și frecvența ȋn social media pentru a deschide apetitul potențialilor investitori spre portofoliile noastre” declară Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

Apărut ca răspuns la creșterea exponențială a tendințelor de informare, educare și influențare privind oportunitătile de investiții prin intermediul canalelor digitale, certinvest.ro se dorește a fi atât un portal educativ, cât și un loc de întâlnire pentru pasionații piețelor de capital și pentru cei care caută să-și formeze o strategie echilibrată de investiții, conform profilului de risc și obiectivele financiare pe termen lung.

 Pentru mai multe informații, accesați www.certinvest.ro.

Cu peste 27 de ani de operațiuni pe piata locală, SAI Certinvest este prima societate independentă autorizată pentru administrarea fondurilor de investitii din România. Pornind de la misiunea de a genera valoare și independență financiară clienților săi, compania are ȋn administrare 6 fonduri deschise de investiții, 3 fonduri de investiții alternative, o platformă de investiții online și peste 180 de portofolii administrate privat.

viewscnt
Afla mai multe despre
sai certinvest
investitori