CEC Bank anunță pentru acest weekend posibile întreruperi în funcționarea sistemului de carduri

CEC Bank anunță pentru acest weekend posibile întreruperi în funcționarea sistemului de carduri
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2017

Banca de stat CEC Bank a anunțat că ar putea apărea întreruperi ale funcționării sistemului de carduri începând de vineri ora 20:00 și până duminică ora 12:00, în timpul desfășurării unor operațiuni de modernizare a infrastructurii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întreruperile ar putea afecta inclusiv serviciile de Internet Banking si Mobile Banking, scrie News.ro.

”CEC Bank își informează clienții că, începând de vineri 27.01.2017 ora 20:00 și până duminică 29.01.2017 ora 12:00, va derula operațiuni de modernizare a infrastructurii informatice, interval în care este posibil să apară scurte întreruperi în funcționarea sistemului de carduri, a serviciilor Internet Banking si Mobile Banking”, se arată în comunicat.

În această perioadă, rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii va fi funcțională, potrivit reprezentanților CEC Bank. Banca este deținută în proporție de 100% de stat, prin Ministerul Finanțelor.

CEC Bank, aflată pe poziția a opta în topul băncilor care activează în România, din punct de vedere al activelor, a avut în 2015 o cotă de piață de 7,3%, potrivit datelor Băncii Naționale a României (BNR).

SONDAJ Aproape jumătate dintre români nu au nici un fel de economii CITEȘTE ȘI SONDAJ Aproape jumătate dintre români nu au nici un fel de economii

Banca a încheiat anul 2015 cu un profit net de 11 milioane lei (2,5 milioane euro), în creștere cu 42% față de nivelul înregistrat în anul anterior, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
carduri cec