Christine Lagarde a primit undă verde din partea Parlamentului European pentru conducerea BCE

Christine Lagarde a primit undă verde din partea Parlamentului European pentru conducerea BCE
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2019

Christine Lagarde a obținut, marți, la Strasbourg, sprijinul Parlamentului European pentru numirea în funcția de președinte al Băncii Centrale Europene (BCE), indică un comunicat de presă al PE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eurodeputații au aprobat cu 394 de voturi pentru, 206 împotrivă și 49 de abțineri recomandarea de numire a Christinei Lagarde la conducerea Băncii Centrale Europene,scrie Agerpres.

Parlamentul European emite un aviz fără caracter obligatoriu asupra numirii în funcție a președintelui Băncii Centrale Europene, decizia finală fiind luată de către Consiliul European. Christine Lagarde îl va înlocui pe Mario Draghi la conducerea BCE începând cu 1 noiembrie.

BCR introduce reguli mai stricte pentru autentificarea la internet banking și pentru plata cu cardul CITEȘTE ȘI BCR introduce reguli mai stricte pentru autentificarea la internet banking și pentru plata cu cardul

În vârstă de 63 de ani, Christine Lagarde va avea sarcina dificilă de fi succesorul italianului Mario Draghi, care a făcut istorie la BCE prin introducerea mai multor instrumente necesare pentru protejarea monedei unice și susținerea economiei regiunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
christine lagarde
bce