Compania imobiliară Impact Developer intră pe piața asigurărilor și fondurilor de pensii

Compania imobiliară Impact Developer intră pe piața asigurărilor și fondurilor de pensii
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2017

Compania imobiliară Impact Developer a anunțat înființarea societății Impact Finance&Developmens SRL având ca obiect de activitate "activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări și fonduri de pensii", după cum se arată într-un comunicat al societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Impact deține 99% din capitalul social al noii societăți.

Impact și-a redus cu 65% profitul net, în primul trimestru, la 1,76 milioane lei, din cauza declinului vânzărilor de locuințe. Impact a realizat în primele 3 luni din 2017 venituri din vânzări de stocuri de locuințe de 18,69 milioane lei. Veniturile din închirieri s-au redus, de asemenea, de aproape 5 ori, la aproape 79.000 de lei. Acesta este contextul în care profitul net al companiei s-a prăbușit cu 65,5%, la 1,76 milioane lei, de la 5,05 milioane lei.

Piraeus Bank vinde credite printr-un serviciu online audio-video CITEȘTE ȘI Piraeus Bank vinde credite printr-un serviciu online audio-video

Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de ieri, de 0,7480 lei/acțiune, conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 207,84 milioane lei (45,37 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer
asigurari
fonduri de pensii