CONFIRMARE Dedeman a transferat pachetul de acțiuni de la Cemacon către vehiculul Pavăl Holding

CONFIRMARE Dedeman a transferat pachetul de acțiuni de la Cemacon către vehiculul Pavăl Holding
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2021

Pachetul majoritar al producătorului de materiale de construcții Cemacon a fost transferat din portofoliul Dedeman în cel al Pavăl Holding, ambele entități fiind controlate de frații Pavăl.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetul transferat este de 73,3% din capital.

Luni, Profit.ro a prezentat tranzacția, arătând totodată că este probabil ca și aceste tranzacții să nu reprezinte mai mult decât o mutare a pachetului de la Dedeman pe societatea Pavăl Holding, vehicul prin care proprietarii Dedeman își realizează plasmentele de portofoliu la Bursa de Valori București.

EXCLUSIV Bogdan Neacșu, CEC Bank: Vom închide anul cu profit net de circa 300 mil. lei și o creștere record a activelor, de 20% CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Bogdan Neacșu, CEC Bank: Vom închide anul cu profit net de circa 300 mil. lei și o creștere record a activelor, de 20%

Fondatorii retailerului de construcții Dragoș și Adrian Pavăl mai au o participație la Cemacon de 16,67% din titluri prin PIF Industrial.

Valoarea tranzacțiilor efectuate la prețul de 0,3300 lei/acțiune s-a ridicat la 122,37 milioane lei (25,13 milioane euro), iar la acest nivel capitalizarea bursieră a Cemacon se situează la 166,86 milioane lei (34,27 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
cemacon
dedeman
banca transilvania
brd
omv petrom
fondul proprietatea