Banca Transilvania a ajuns la 4 milioane de cumpărături pe lună cu telefonul

Banca Transilvania a ajuns la 4 milioane de cumpărături pe lună cu telefonul
scris 30 dec 2020

Banca Transilvania a ajuns la un număr triplu de plăți cu telefonul în 2020 față de 2019 și la peste 4 milioane de plăți lunare la finele acestui an.

Cea mai mare bancă din România raportează și o creștere de patru ori a numărului de transferuri prin intermediul aplicației de mobil BT Pay față de 2019, acestea ajungând la 1,3 milioane pe lună.

ING schimbă modul de autorizare a plăților online CITEȘTE ȘI ING schimbă modul de autorizare a plăților online

Banca are o cotă de piață de 18% și 3,2 milioane de clienți. Peste 1 milion de persoane folosesc BT Pay pentru plăți contactless la comercianți, transferuri de bani, gestionarea cardurilor, confirmarea cumpărăturilor online, până la posibilitatea de a retrage bani de la bancomat fără a fi nevoie de cardul fizic.

Peste 100.000 de carduri au fost folosite prima dată în format digital, prin intermediul BT Pay, înainte ca respectivii clienți să intre în posesia cardului fizic. Clienții pot deschide cont online și pot adăuga digital cardul în aplicație înainte să îl primească fizic.

BT a raportat un profit net de circa 1 miliard de lei la 9 luni, în scădere cu o treime față de aceeași perioadă din 2019. Activele grupului financiar au crescut cu 16% la circa 100 de miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania