Criptomoneda ether a atins un nivel record, pe fondul declinului dominației bitcoin

Criptomoneda ether a atins un nivel record, pe fondul declinului dominației bitcoin
scris 30 apr 2021

Criptomoneda ether a atins un nivel record, de 2.800 de dolari pe unitate, potrivit datelor publicate de Coin Metrics, pe fondul declinului dominației bitcoin, transmite CNBC.

Bitcoin a scăzut ușor, la 54.471 de dolari pe unitate, scrie News.ro.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Aceste evoluții au apărut după ce Banca Europeană pentru Investiții a anunțat, miercuri, că a emis prima sa obligațiune digitală pe blockchainul Etherum, rețeaua care stă la baza ether.

Anunțul a provocat speculația că moneda ether devine interesantă pentru instituțiile financiare importante.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Majoritatea criptomonedelor importante au fost tranzacționate în creștere, joi, stimulate de avansul ether.

Bitcoin, cea mai valoroasă criptomonedă, este în declin cu circa 16% față de un maxim istoric de aproape 65.000 de dolari pe unitate, atins în această lună. De la începutul acestui an, bitcoin a crescut însă cu aproape 90%, pe baza interesului tot mai mare al investitorilor instituționali și al unor cumpărători corporativi, precum Tesla.

viewscnt
Afla mai multe despre
ether
coin metrics