Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 dec 2017

Metoda este simplă, ușor de folosit și nu durează decât o secundă sau două pentru a o pune în aplicare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Mai mult, nu costă nimic, poate economisi bani și poate crește dramatic șansele de succes.

Este destinată investitorului activ, mereu în căutarea unor funcții inteligente și avansate pentru plasarea ordinelor de tranzacționare.

Să analizam liniile inteligente sau Smart-Lines - unul dintre indicatorii customizați din MetaTrader Supreme Edition, plugin disponibil atât pentru MT4, cât și pentru MT5.

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Pentru început, este important să înțelegem că scopul acestei activități de investiții și tranzacționare la bursă este acela de a identifica un trend, a ne poziționa în trend cu risc minim și a rămâne cu trendul până când este supus riscului de epuizare (trend ascendent), respectiv capitulare (trend descendent).

Trendul ascendent este definit ca o succesiune de minime și maxime ascendente, în timp ce trendul descendent reprezintă o succesiune de minime și maxime în scădere.

Spre deosebire de evoluția laterală, trendul arată mai mult ca o mișcare diagonală, pe baza căreia traderii și investitorii trasează așa numitele linii de trend sau canale.

Cum ar fi să putem utiliza aceste linii diagonale pe post de ordine de intrare în piață (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) și ordine de închidere (Stop Loss și Take Profit)?

Aici intervin Smart-Lines!

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

Aspectul inteligent este că putem activa Smart-Lines ca ordin activ, practic linia de trend sau canalul de trend va juca rol de ordin stop sau limită.

Cu plugin-ul exclusiv pentru MetaTrader - MT4 și MT5 oferit de Admiral Markets, traderii pot aplica Smart-Lines pentru deschiderea de noi poziții (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) sau pentru a închide pozițiile existente, parțial sau total (Stop Loss și Take Profit).

Ordinele Buy Limit si Sell Limit

Desenați o linie de trend, editați-o (faceți ALT + click pe linie) si alegeți volumul dorit - restul va decurge de la sine. O funcție ușoară, inteligentă și care corespunde ideilor dvs. de tranzacționare!

 

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

În exemplul de mai sus, linia de trend (care este linie de suport într-un trend ascendent) va acționa ca o linie asociată unui ordin limită de cumpărare. Ordinul în așteptare va fi executat atunci când prețul va atinge linia de trend.

Ordinele Take Profit si Stop Loss

Sunt disponibile mai multe opțiuni similare, de exemplu închiderea parțială a pozițiilor. Setările pentru ordine vă permit să editați volumul pentru a închide din poziții într-un procent anume. Puteți să închideți 10%, 50% sau 100% din volumul dumneavoastră. Este decizia dumneavoastră INTELIGENTĂ, bazată pe gestionarea personală a tranzacționării.

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Sursa: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

În exemplul de mai sus (poziție de cumpărare), linia de trend va acționa ca o linie Stop Loss. Poate fi, de asemenea, un procent din ordinul inițial și o puteți utiliza în combinație cu linii orizontale și linii verticale care pot fi activate și ca Stop Loss și Take Profit, parțial sau total. Este decizia dumneavoastră INTELIGENTĂ, bazată pe strategia dumneavoastră personală de a maximiza profiturile și de a minimiza pierderile.

Începeți testarea cu Spread Rebate de până la 100%

În acest moment, puteți să tranzacționați cu încredere cu noile Smart Lines pentru MT4 și MT5. Dar Ediția Supremă nu se oprește acolo. Aveți posibilitatea de a testa peste 50 de funcții suplimentare.

Campania Admiral Markets de Crăciun - Până la 100% Spread Rebate - vă permite să obțineți înapoi spread-ul tipic pentru cel puțin 30 de zile calendaristice.

Vă invităm să tranzacționați cu până la 100% Spread Rebate și să testați noile Smart Lines.

Dacă nu veți efectua tranzacții mai reușite decât înainte, puteți lăsa contul să expire sau retrage fondurile.

Pariul nostru este că îl veți păstra și veți tranzactiona mai eficient decât oricând!

Cum poți să îți maximizezi profitul la Bursă

Avertizare de risc: Tranzacționarea pe piețele financiare cu ajutorul contractelor pentru diferență (CFD) implică riscuri și ar putea să nu fie potrivite pentru toate categoriile de investitori. Este posibil să suferiți o pierdere egală cu sau mai mare decât suma investită de către dvs. Prin urmare, nu trebuie să investiți sau să riscati bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți. Asigurați-vă că ați înțeles toate riscurile asociate tranzacționării.

Admiral Markets (UK) Ltd. este autorizată și reglementată de către Autoritatea de Conduită Financiară. (registrul FCA nr. 595450).

viewscnt
Afla mai multe despre
cum sa castigi la bursa
actiuni
cum sa joci la bursa