De 1 mai 2018, SAI Certinvest SA dă liber la extrabonusuri și pune banii la muncă… pentru 2 ani!

De 1 mai 2018, SAI Certinvest SA dă liber la extrabonusuri și pune banii la muncă… pentru 2 ani!
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 apr 2018

Începând cu 1 mai 2018, SAI Certinvest lansează o nouă campanie promoțională, „Orientează-ți investițiile către Certinvest!”, în care acordă bonusuri lunare si extrabonusuri trimestriale investitorilor care vor subscrie lunar, timp de doi ani, o sumă de minim 100 de lei în fondul deschis de investiții Certinvest Obligațiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, investitorii care vor subscrie o sumă lunară, timp de 25 de luni consecutiv, în perioada 1 mai 2018 - 31 mai 2020, fără a răscumpăra unitățile de fond astfel acumulate, primesc bonificații cumulate, care pot ajunge până la 4,3 % din cea mai mică sumă lunară depusă.

Horia Gustă, Director General Certinvest, declară: „Întotdeauna există soluții pentru investiții, important este ca utilizatorii de servicii financiare să se informeze corect pentru a alege în cunoștință de cauză formula de investiție care li se potrivește cel mai bine.

Campania promoțională pe care începem să o derulăm de la 1 mai pe o perioadă de doi ani, oferă un exercițiu util pentru aceia care au un apetit scăzut la risc și care doresc să investească eficient și constant, pe termen lung; de aceea și spunem că „Punem banii la muncă pentru 2 ani”. Fondurile de obligațiuni și instrumente cu venit fix sunt „vedetele” pieței de capital, dacă ne raportăm la volumul activelor și la numărul investitorilor*.

Privind din această perspectivă, credem că bonusurile și extrabonusurile oferite de Certinvest în această campanie promoțională, vor încuraja investițiile, o dată în plus.”

Regulamentul promoției este disponibil la adresa http://investitii.certinvest.ro/promotie2018/ , iar informații despre fondul deschis de investiții Certinvest Obligațiuni puteți accesa pe pagina https://investitii.certinvest.ro/

Investițiile pot fi realizate online, prin platforma de investiții https://www.investonline.ro/  prin telefon (021.203.14.30 / 021.203.14.31) sau la sediul SAI Certinvest, comisionul de subscriere fiind zero, indiferent de modalitatea aleasă.

*Conform datelor Asociației Administratorilor de Fonduri din Romania, aaf.ro, la data de 31 martie 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
certinvest sa