Declinul continuă pe Wall Street. Apple, în scădere din cauza problemelor de producție

Declinul continuă pe Wall Street. Apple, în scădere din cauza problemelor de producție
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 8 dec 2022
Indicii bursieri americani au scăzut miercuri, investitorii analizând avertismentele cu privire la o recesiune iminentă lansate de marii bancheri de pe Wall Street, în timp ce acțiunile Apple au scăzut din cauza previziunilor pesimiste legate de livrări.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Indicele de referință S&P 500 a scăzut pentru a cincea ședință consecutivă, iar Nasdaq pentru a patra, tras în jos de o scădere de 1,4% a acțiunilor Apple, ca urmare a reducerii de către Morgan Stanley a țintei privind livrările de iPhone. Scăderea este pusă pe seama întârzierilor de producție la cea mai mare fabrică de iPhone din China, operată de Foxconn.
FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale CITEȘTE ȘI FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale

Piețele au fost, de asemenea, zdruncinate de comentariile pesimiste ale directorilor Goldman Sachs, JPMorgan și Bank of America, care au afirmat că o recesiune este foarte probabilă.

De asemenea, temerile că Fed ar putea majora dobânzile pentru o perioadă mai lungă s-au intensificat recent.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua