FORT, noua companie de cybersecurity a Bittnet Group, vine la bursă

FORT, noua companie de cybersecurity a Bittnet Group, vine la bursă

Vladimir Ghiță, CEO FORT

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2023

FORT, companie creată anul trecut prin unificarea operațiunilorr Global Resolution Experts (GRX) cu cele ale ISEC Associates (ISEC), companii din domeniul securității cibernetice parte a grupului Bittnet, a închis cu succes plasamentul privat în vederea majorării capitalului social, la o evaluare de piață de 51 milioane lei.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Deținerea Bittnet este evaluată la aproximativ 30,6 milioane lei.

Au fost acceptate subscrierile a 34 investitori și a fost decisă majorarea capitalului societății cu suma de 1.676.350 lei, împarțită în 3.352,70 lei capital social și 1.672.997,30 lei prime de emisiune

Noua entitate a anunțat din vara anului trecut că are în plan listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București. 

Bitdefender a depășit borna afacerilor de 1 miliard de lei. Compania pregătește listarea acțiunilor în SUA CITEȘTE ȘI Bitdefender a depășit borna afacerilor de 1 miliard de lei. Compania pregătește listarea acțiunilor în SUA

Acum, listarea pe sistemul multilateral de tranzacționare al Bursei este estimată pentru trimestrul 1 2024, după primirea tuturor aprobărilor din partea instituțiilor pieței de capital. 

Listarea FORT va fi una tehnică.

În primele 9 luni ale acestui an, FORT a realizat o cifră de afaceri de 12 milioane lei și un profit brut de 2,3 milioane lei.

FOTO Grupul elvețian Swisspor cumpără BriothermXPS. Una dintre cele mai mari tranzacții de profil din România CITEȘTE ȘI FOTO Grupul elvețian Swisspor cumpără BriothermXPS. Una dintre cele mai mari tranzacții de profil din România

În decembrie 2021, Grupul Bittnet Systems, integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT, controlat de frații Logofătu, au cumpărat participația majoritară, de 74%, în cadrul Global Resolution Experts (GRX), companie specializată în furnizarea de consultanță în domeniul securității informaționale.

Ca urmare a semnării tranzacției, Bittnet Group deține 74% din GRX, în timp ce restul acțiunilor sunt deținute de către fondatorii companiei.

GRX a fost fondată în anul 2015 de Cristian Săndescu și Mihnea Călin. 

Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET. Începând cu 22 martie 2021, acțiunile BNET sunt incluse în doi indici globali: FTSE Global Micro-Cap și FTSE Total-Cap.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet
logofatu