FOTO Bitcoin se prăbușește din nou după postări, cu versuri acum, ale lui Elon Musk

FOTO Bitcoin se prăbușește din nou după postări, cu versuri acum, ale lui Elon Musk
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 iun 2021

Prețul bitcoin a scăzut vineri după ce Elon Musk a distribuit pe Twitter un mesaj care pare să indice o "despărțire" de cea mai cunoscută criptomonedă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bitcoin a scăzut cu peste 7%, atingând 35.593 dolari, potrivit Coindesk. Ulterior, criptomoneda a revenit peste 37.000 de dolari, fiind în scădere cu circa 4% față de joi.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

CEO-ul Tesla  a distribuit o "memă" legată de despărțite, cu eticheta #bitcoin. În postare, Musk a inclusiv versuri ale formației Linkin Park.

FOTO Bitcoin se prăbușește din nou după postări, cu versuri acum, ale lui Elon Musk

Mesajele recente ale lui Musk au accentuat puternic volatillitatea bitcoin. În luna mai, Elon Musk a anunțat că Tesla va renunța la acceptarea tranzacțiilor în bitcoin, provocând o prăbușire bruscă a prețului. Musk a argumentat decizia prin eficiența energetică scăzută a bitcoin, minarea monedei presupunând un consum mare de electricitate. Potrivit lui Musk, consumul de electricitate, obținută și prin ardere de cărbuni, este poluant, iar acest lucru contravine scopurilor declarate ale Tesla de a reduce poluarea.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomonede
elon musk
elon musk bitcoin
pret bitcoin