Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, a decedat

Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, a decedat
scris 3 oct 2019

Horia Ungur, 42 de ani, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, numire care l-a adus și în boardul companiei, a decedat.

Competențele digitale definesc viitorul: cum va arăta piața muncii, conform unui studiu IDC CITEȘTE ȘI Competențele digitale definesc viitorul: cum va arăta piața muncii, conform unui studiu IDC

"Cu profundă tristețe și regret anunțăm că Horia Ungur, Director de Vânzări și Distribuție și membru în boardul Allianz-Țiriac, s-a stins din viață în cursul acestei dimineți, la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, după o neașteptată suferință", transmite compania.

Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Horia Ungur și-a început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal, și la Cluj-Napoca, orașul în care și-a urmat studiile, interacționând direct cu clienții și produsele de asigurare.

Deutsche Bank va desființa 18.000 de locuri de muncă, într-o restructurare de 7,4 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Deutsche Bank va desființa 18.000 de locuri de muncă, într-o restructurare de 7,4 miliarde de euro

În 2008, s-a mutat în București, unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției, 3 ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia Ungur a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piața locală de asigurări.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia ungur
allianz-țiriac