Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, a decedat

Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, a decedat
scris 3 oct 2019

Horia Ungur, 42 de ani, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac, numire care l-a adus și în boardul companiei, a decedat.

Competențele digitale definesc viitorul: cum va arăta piața muncii, conform unui studiu IDC CITEȘTE ȘI Competențele digitale definesc viitorul: cum va arăta piața muncii, conform unui studiu IDC

"Cu profundă tristețe și regret anunțăm că Horia Ungur, Director de Vânzări și Distribuție și membru în boardul Allianz-Țiriac, s-a stins din viață în cursul acestei dimineți, la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, după o neașteptată suferință", transmite compania.

Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Horia Ungur și-a început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal, și la Cluj-Napoca, orașul în care și-a urmat studiile, interacționând direct cu clienții și produsele de asigurare.

Deutsche Bank va desființa 18.000 de locuri de muncă, într-o restructurare de 7,4 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Deutsche Bank va desființa 18.000 de locuri de muncă, într-o restructurare de 7,4 miliarde de euro

În 2008, s-a mutat în București, unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției, 3 ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia Ungur a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piața locală de asigurări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
horia ungur
allianz-țiriac