Indicii americani Dow Jones și S&P 500 au închis în creștere miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Indicii americani Dow Jones și S&P 500 au închis în creștere miercuri, pentru a doua zi consecutiv
scris 26 mar 2020

Indicele american S&P 500 a încheiat tranzacțiile de miercuri în creștere pentru a doua zi consecutiv, investitorii așteptându-se ca Senatul să adopte un pachet masiv de măsuri fiscale, de 2.000 de miliarde de dolari, pentru susținerea companiilor și a populației afectate de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 2,33%, S&P 500 cu 1,13%, iar Nasdaq Composite în timp ce Nasdaq Composite a scăzut cu 0,45%, scrie News.ro

DOCUMENT Certificatul de Situație de Urgență este în două culori, Albastru și Galben. Ordinul pentru acordarea certificatului, care permite firmelor să-și trimită angajații în șomaj tehnic plătit de stat CITEȘTE ȘI DOCUMENT Certificatul de Situație de Urgență este în două culori, Albastru și Galben. Ordinul pentru acordarea certificatului, care permite firmelor să-și trimită angajații în șomaj tehnic plătit de stat

Dow Jones Industrial Average a crescut cu peste 13% în ultimele două zile, susținut de acordul dintre Casa Albă și liderii Congresului pentru un uriaș pachet de stimulare pentru combaterea declinului economic provocat de pandemia de coronavirus.

Declinul indicelui Nasdaq Composite a fost determinat de evoluția negativă a acțiunilor Facebook, Amazon Apple, Netflix și Alphabet, compania mamă a Google.

Acțiunile s-ar retras în ultimele minute alte tranzacțiilor de la maximele atinse pe parcursul ședinței în urma unei declarații a senatorului democrat Bernie Sanders, care a spus că este pregătit să blocheze proiectul de măsuri de stimulare până când vor fi incluse condiții mai stricte pentru un fond de asistență corporativă de 500 de miliarde de dolari. Pe parcursul ședinței, indicele S&P 500 a crescut cu până la 5,1%, iar Dow Jones cu până la 6%.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa