ING Bank România numește un nou Head of Business Banking

ING Bank România numește un nou Head of Business Banking

Serge Offers

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2022

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani și jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking și Deputy CEO începând cu 1 februarie. În această funcție, Serge Offers va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce răspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, Serge Offers a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. Printre acestea, a condus echipele External & Regulatory Reporting.

BMW oprește producția lui i3, după nouă ani de existență. Motivele reale ale succesului din ce în ce mai scăzut CITEȘTE ȘI BMW oprește producția lui i3, după nouă ani de existență. Motivele reale ale succesului din ce în ce mai scăzut

Serge Offers este președinte al Camerei de Comerț Româno – Olandeze și membru fondator și vicepreședinte al Camerei de Comerț pentru Diversitate din România.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
serge offers