Italia este pregătită să își ajusteze bugetul, dacă piețele vor reacționa negativ

Italia este pregătită să își ajusteze bugetul, dacă piețele vor reacționa negativ
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2018

Coaliția din Italia este pregătită să își ajusteze prevederile contestatului buget pentru 2019, dacă piețele vor reacționa negativ, iar spread-ul dintre randamentul obligațiunilor guvernamentale pe termen de 10 ani și cel al obligațiunilor germane va crește, a relatat marți publicația il Messaggero, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Planul B” al guvernului ar implica redefinirea măsurilor referitoare la pensionare și venitul de bază pentru săraci. Acestea sunt două prevederi majore ale proiectului de buget expansionist, potrivit il Messaggero, care nu a oferit alte detalii, scrie News.ro.

Directorul City Grill estimează: Într-un an, în restaurantele românești vor fi peste 10.000 de angajați din afara UE, printre care nepalezi, filipinezi sau etiopieni, de 20 de ori mai mulți decât acum CITEȘTE ȘI Directorul City Grill estimează: Într-un an, în restaurantele românești vor fi peste 10.000 de angajați din afara UE, printre care nepalezi, filipinezi sau etiopieni, de 20 de ori mai mulți decât acum

Pierre Moscovici, comisarul european pe probleme economice, a declarat luni că Executivul Uniunii Europene nu dorește o criză cu Italia, dar așteaptă răspunsuri de la Roma privind planul bugetar.

O sursă din guvernul italian a informat că Roma se așteaptă ca Uniunea Europeană să ceară Italiei să își revizuiască planul bugetar pentru 2019, în care deficitul bugetar va crește la 2,4% din PIB, față de 1,8% în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
buget
il messaggero