JPMorgan cumpără o clădire de birouri în Dublin cu o capacitate de peste 1.000 de persoane

JPMorgan cumpără o clădire de birouri în Dublin cu o capacitate de peste 1.000 de persoane
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2017

JPMorgan Chase & Co. a convenit achiziția unei clădiri de birouri la Dublin, cu o capacitate de peste 1.000 de persoane, capitala Irlandei fiind unul dintre orașele luat în calcul de banca americană pentru crearea unui centru de operațiuni în Uniunea Europeană, după votul pro-Brexit al britanicilor din iunie 2016, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia irlandeză a băncii a cumpărat imobilul aflat în construcție de la firma imobiliară Kennedy Wilson, Fairfax Financial Holdings din Toronto și National Asset Management Agency din Irlanda, se arată îtr-un comunicat al Kennedy Wilson, scrie News.ro.

Clădirea, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, va fi finalizată în trimestrulal treilea al anului 2018.

”Având în vedere creșterea afacerilor noastre locale, această nouă clădire ne oferă spațiu de dezvoltare și o anumită flexibiltiate în cadrul Uniunii Europene. Dublinul are afaceri vibrante și comunități de tehnologie care se potrivesc cu o companie globală ca a noastră”, a declarat Carin Bryans, director de țară la JPMorgan în Irlanda.

OLX Group și-a mărit echipa cu 40% față de anul trecut și s-a mutat în America House CITEȘTE ȘI OLX Group și-a mărit echipa cu 40% față de anul trecut și s-a mutat în America House

Dublinul este între orașele analizate de JPMorgan pentru crearea unui centru al operațiunilor din Uniunea Europeană, după Brexit.

Înainte de referendumul britanic din 23 iunie 2016, directorul general al băncii, Jamie Dimon, a spus angajaților din Marea Britanie că până la 4.000 dintre ei ar putea fi transferați în eventualitatea unui Brexit. În ianuarie, Dimon a spus că numărul ar putea fi mai mare sau mai mic, în funcție de cum vor decurge negocierile dintre londra și Bruxelles.

viewscnt
Afla mai multe despre
jpmorgan
dublin