Mark Mobius se va retrage din funcția sa la Mobius Capital Partners

Mark Mobius se va retrage din funcția sa la Mobius Capital Partners
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2023

Mark Mobius, investitorul veteran pe piețele emergente, se va retrage din funcția la Mobius Capital Partners LLP, în lunile următoare, a declarat administratorul de active într-un comunicat citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Carlos Hardenberg, care a fondat Mobius Capital Partners împreună cu Mark Mobius în 2018, va conduce firma, care va continua să gestioneze Mobius Investment Trust plc, se arată în comunicat.

Airbus taie sute de locuri de muncă CITEȘTE ȘI Airbus taie sute de locuri de muncă

Înainte de lansarea parteneriatului, Mobius a petrecut peste 30 de ani la Franklin Templeton Investments, cel mai recent ca președinte executiv al Templeton Emerging Markets Group, potrivit unei biografii pe site-ul companiei sale, scrie News.ro.

Mobius face parte, de asemenea, din Consiliul Consultativ Economic al Corporației Financiare Internaționale (IFC) - filiala de investiții private a Băncii Mondiale - și este membru al consiliului de supraveghere al OMV Petrom în România din 2010.

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark mobius
mobius capital partners