Metoda de plată Fitbit Pay a devenit disponibilă pentru clienții Băncii Transilvania

Metoda de plată Fitbit Pay a devenit disponibilă pentru clienții Băncii Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2018

Brandul de dispozitive inteligente tip wearables Fitbit a anunțat lansarea în România a metodei de plata Fitbit Pay pentru clienții Băncii Transilvania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții băncii, care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic și Fitbit Versa, își pot adăuga datele cardului de credit sau debit VISA în aplicația Fitbit. În acest fel, ei pot putea plăti direct cu dispozitivul pe care îl poartă la mână, fără să mai aibă nevoie de card sau de telefonul mobil.

EXCLUSIV Planul de adoptare a euro prevede “evitarea” unor inițiative precum proiectele senatorului Daniel Zamfir, dar și forma actuală a programului “Investește în tine” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Planul de adoptare a euro prevede “evitarea” unor inițiative precum proiectele senatorului Daniel Zamfir, dar și forma actuală a programului “Investește în tine”

Opțiunea Fitbit Pay poate fi configurată pe Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic si Fitbit Versa prin parcurgerea unor pasi în aplicația de mobil Fitbit și adăugarea cardului de credit sau debit direct în sectiunea Fitbit Wallet.

Tranzacțiile la comercianții care acceptă plățile contactless vor fi putea fi realizate prin apăsarea butonului din partea stângă a dispozitivului, până când funcționalitatea e activă. Apoi, utilizatorii trebuie să păstreze dispozitivul aproape de cititorul de card până când plata a fost acceptată, potrivit băncii.

Înființat în 2007, Fitbit este unul dintre cei mai importanți jucători internaționali pe piața de brățări și ceasuri inteligente.

În 2017, veniturile Fitbit au atins 1,615 miliarde de dolari, de la 2,17 miliarde de dolari în 2016 și 1,86 miliarde de dolari în 2015.

În toamna anului 2017, Fitbit a deschis în București cel mai mare birou de cercetare-dezvoltare din afara Statelor Unite ale Americii. Ulterior, în decembrie 2017, americanii au adus peste 12 milioane de lei la capitalul social al subsidiarei din România, care a crescut la 14,2 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
fitbit pay
banca transilvania