Deutsche Bank a transmis documente procuraturii americane în legătură cu Donald Trump

Deutsche Bank a transmis documente procuraturii americane în legătură cu Donald Trump
scris 25 apr 2019

Deutsche Bank a început să trimită justiției new-yorkeze documente privind finanțarea unor proiecte ce au legătură cu Donald Trump, ca răspuns la o citație, a declarat miercuri pentru AFP o sursă apropiată dosarului.

La mijlocul lunii martie, procurorul statului New York, Letitia James, a solicitat băncii germane să furnizeze numeroase documente legate de cereri pentru împrumuturi și linii de credit acordate Organizației Trump, holding al activelor magnatului imobiliar, gestionat în prezent de fiii președintelui, Eric și Donald Trump Jr, după ce Donald Trump a ajuns la Casa Albă, scrie Agerpres.

BCR vrea să emită obligațiuni de până la 1,5 miliarde de lei. Acționarii băncii au aprobat și dividende de 485 mil. lei, jumătate din profitul net CITEȘTE ȘI BCR vrea să emită obligațiuni de până la 1,5 miliarde de lei. Acționarii băncii au aprobat și dividende de 485 mil. lei, jumătate din profitul net

Banii în cauză erau destinați finanțării unor proiecte precum hotelurile Trump din Washington, Miami și Chicago, potrivit informațiilor furnizate AFP pe 12 martie de o altă sursă, sub protecția anonimatului.

Biroul procurorului de stat din New York a decis să solicite Deutsche Bank informații privind diverse proiecte legate de familia Trump după mărturia din Congres a fostului avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen.

În timpul audierii sale, Cohen a afirmat că Donald Trump și-a supraestimat în mod nejustificat averea pentru a obține credite de la Deutsche Bank.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank
donald trump