Nicolae Ciucă anunță decizia coaliției privind plățile în numerar: Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice/ Plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, avansul spre decontare 1.000 de lei/zi

Nicolae Ciucă anunță decizia coaliției privind plățile în numerar: Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice/ Plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, avansul spre decontare 1.000 de lei/zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că la nivelul conducerii Coaliției a avut loc o analiză aplicată asupra măsurii privind plățile în numerar și s-au convenit o serie de modificări necesare, care să contribuie la protejarea mediului de afaceri și a cetățenilor de bună credință. Potrivit liderului liberal, toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice, cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Am avut, astăzi, la nivelul conducerii Coaliției o analiză aplicată asupra măsurii privind plățile în numerar”, a transmis Ciucă, potrivit News.ro.

IKEA România anunță investiții care să asigure prețuri mai mici. Peste 900 de produse promise cu prețuri mai mici în România CITEȘTE ȘI IKEA România anunță investiții care să asigure prețuri mai mici. Peste 900 de produse promise cu prețuri mai mici în România

”În urma dialogului nostru, am convenit o serie de modificări necesare, care să contribuie la protejarea mediului de afaceri și a cetățenilor de bună credință. Astfel, toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi”, a anunțat Nicolae Ciucă.

”Pe de altă parte, am convenit, împreună, că vom continua cu fermitate lupta cu evaziunea fiscală în România și vom promova, de comun acord, măsuri în acest sens”, a mai spus Ciucă.

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
plăți în numerar
cash