Noi scăderi pe Wall Street, pentru a treia zi la rând

Noi scăderi pe Wall Street, pentru a treia zi la rând
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 30 nov 2022
S&P 500 și Nasdaq Composite au închis marți în scădere pentru a treia ședință consecutivă, investitorii așteptând mai multe informații economice care vor fi publicate în cursul săptămânii.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Nasdaq Composite a pierdut 0,59% și a închis la 10.983,78 puncte. S&P 500 a scăzut cu 0,16%, încheind la 3.957,63 puncte. Indicele Dow Jones Industrial Average a înregistrat o creștere nesemnificativă, închizând la 33.852,53 puncte.
INFOGRAFICE Industria locală de software va înregistra un nou record. UiPath a depășit IBM în România CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Industria locală de software va înregistra un nou record. UiPath a depășit IBM în România

Investitorii sunt atenți la datele care vor apărea în cursul acestei săptămâni, inclusiv la datele privind locurile de muncă vacante și la cele privind salariile, pentru a avea o imagine asupra performanței economiei. De asemenea, ei așteaptă discursul președintelui Rezervei Federale, Jerome Powell, programat miercuri, pentru indicii cu privire la ritmul de înăsprire moneară sau o eventuală pauză a majorărilor de dobânzi.

"Piața și-a mutat atenția de la încheierea sezonului de raportare a rezultatelor din trimestrul al treilea la factorii care vor influența probabil Rezerva Federală în decembrie", a declarat Bill Northey, director senior de investiții la U.S. Bank. 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua