O companie a strâns criptomonede în valoare de 285 milioane de dolari din vânzarea de terenuri virtuale

O companie a strâns criptomonede în valoare de 285 milioane de dolari din vânzarea de terenuri virtuale
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2022

Compania care stă în spatele seriei de NFT-uri "Bored Ape" a anunțat că a strâns criptomonede în valoare de 285 milioane de dolari din vânzarea de tokenuri care reprezintă terenuri într-o lume virtuală pe care aceeași companie o construiește, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un NFT (non-fungible token) este un activ cripto care reprezintă un fișier digital precum imagini, video sau articole într-un joc online.

Rușii acuză România că livrează Ucrainei armament contra cereale. Replica MApN CITEȘTE ȘI Rușii acuză România că livrează Ucrainei armament contra cereale. Replica MApN

Anul trecut, start-up-ul american Yuga Labs a creat 10.000 de NFT-uri cu "maimuțe plictisite", care între timp au devenit cele mai valoroase active cripto vândute la marile case de licitații din lume și deținute de celebrități precum Paris Hilton sau Madonna. Unul din aceste NFT se vinde în prezent pentru câteva sute de mii de dolari.

Acum Yuga Labs și-a îndreptat atenția asupra așa-numitului 'metaverse'. Cu prilejul unei licitații online, care a avut loc în data de 30 aprilie, Yuga Labs a vândut NFT-uri denumite 'Otherdeeds', care vor putea fi schimbate pe suprafețe de teren virtual în viitorul mediu online cu tema Bored Ape și care va fi denumit 'Otherside'. Însă NFT-urile 'Otherdeeds' au putut fi cumpărate numai prin utilizarea criptomonedelor asociate cu acest proiect, denumite ApeCoin, care au fost lansate în luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptomonede nft
terenuri virtuale
bored ape